Døre og vinduer af højeste klasse

Når døre og vinduer skal skiftes ud i boligen, kræver det omtanke og sans for helheden. Vi ønsker at skifte døre og vinduer og efterlade projektet som en del af helheden. Vores træarbejde er af højeste kvalitet og vores mål passer altid på millimeteren. Vi ønsker at hjælpe med snedker- eller tømrerarbejde og beskæftiger os med boliger i og omkring Vadum, Aabybro og Aalborg.

​Vi udskifter gerne dine døre og vinduer

I hverdagen er der ikke mange, der lægger mærke til de døre, der skal åbnes for at kunne komme rundt i boligen, men er døren i stykker, lægger man mærke til det med det samme. En dør skal åbnes letvindt uden problemer – netop det, vi sørger for med vores udskiftning af døre og vinduer.

Ud over vores gode og solide træarbejde ønsker vi at yde en god service. God service gennemsyrer den følelse kunden har af os efterfølgende, og derfor sætter vi også fokus på vores service.

Vi tilbyder gerne et uforpligtende møde, hvis I ønsker at vide mere om vores løsninger til både døre og vinduer.

Når vinduerne skal skiftes ud, kan der være flere årsager til det. Det kan blandt andet være råd og råhus.

​Råd

Er der råd i vinduerne, vil de typisk være meget gamle vinduer, der har siddet i et gammelt – ofte ubeboet – hjem. Råd betyder at træet langsomt nedbrydes – en proces vi kan sikre mod ved at sætte nye friske vinduer i.

Råhus

Bygger I nyt og står I med et færdigt råhus, hjælper vi gerne med processen mod indflytningen. Vinduerne kan vi hurtigt sætte i, og I kan selvfølgelig være med til at bestemme designet. Med vinduer i et råhus har man med det samme en mere færdig fornemmelse af, hvordan huset vil komme til at se ud.

​Renovering

Vi ønsker altid at hjælpe med jeres renovering, fordi vi ved, at den synlige effekt, som nye døre og vinduer kan bidrage med, gør godt.

​Glas

Vi har døgnvagt såfremt uheldet skulle være ude.

Ring til os for nærmere information. eller tilbud.

Renovering af huse og facader

Vi laver alt inden for renovering af huse og facader. I den forbindelse tager vi gerne ud og tager en fornuftige og uforpligtende snak med vores kunder, så vi kan finde den rette løsning til dig i Aabybro, Aalborg eller Vadum.

Kontakt os omkring udskiftning af døre og vinduer

Vi ønsker at hjælpe Jer uanset situation – skal I have nye døre og vinduer og kan I eventuelt genkende ét af de tre ”R’er”, så hjælper vi gerne til. Skal én eller flere døre skiftes ud, så gør vi det problemfrit.

Ring til os på: 98 26 85 13

Vores e-mailadresse er: heby@pedersen.mail.dk

​Firmanavn & cvr

​Nørhalne Tømrer & Maskinsnedkeri​

CVR: 28023979

Find os

Bygaden 9, Nørhalne
9430 Vadum

Kontakt os

Telefonnummer: 98 26 85 13

Telefonnummer: 22 15 16 75