Renovering af både huse, sommerhuse og meget andet

Vi er som et tømrer- og maskinsnedkerfirma dygtige til renovering i både Aalborg, Vadum og Aabybro. Renovering kan ske både af indvendige installationer såvel som af udvendige. 

Vi foretager renovering i alle typer af bygninger, og derfor kan vi tilbyde renovering af både facader, døre og vinduer.

Det ultimative resultat skal være et forbedret og synligt pænere emne, noget vi altid formår at opfylde. Vores primære opgave er at bytte til nyt, og denne opgave kræver indsigt i alle typer af bygningskonstruktioner – en opgave vi altid er klar til at løse.

Renoveringsarbejde med værdierne på plads

Vores historie er traditionsrig og præget af at det er 3. generation der nu driver virksomheden. Nogle af de opgaver vi har foretaget os er blevet os betroet, fordi vi er troværdige og har vores værdier på plads. Som tømrer/snedkervirksomhed foretager vi os renovering både ude og inde. Alle former for renoveringsarbejde mener vi bør håndteres og derfor siger vi gerne ja tak til små, mellemstore og store opgaver.


​Vi tilbyder renovering af vinduer

Er Jeres vinduer gamle og slidte, så bestiller vi gerne nye samt leverer og monterer dem. Skal glasset i døren eller vinduet skiftes klarer vi også den uden at skifte selve døren eller vinduet. Vores reelle præcision i alt, hvad vi gør, gennemsyrer vores arbejde, hvorfor vi altid ender med et udført arbejde, der passer på millimeteren.

Har du/I et vindue, der er speciallavet eller har særlig betydning via dets udformning, så gør vi alt, hvad vi kan for at skabe et nyt og frisk vindue, der passer ind, hvor det gamle sad. Vi ønsker at vores kunder ender op med et resultat, der er bedre end før, og derfor vil I altid kunne se bedring, når vi har sat Jeres nye vindue ind.

Ønsker du/I en synlig renovering i høj kvalitet, så kontakt os med det samme. Vi arbejder i og omkring Vadum, Aabybro og Aalborg og tilbyder også akut renovering.

Ring til os på telefon: 98 26 85 13

Kontakt os per mail på adressen: heby@pedersen.mail.dk

​Firmanavn & cvr

​Nørhalne Tømrer & Maskinsnedkeri​

CVR: 28023979

Find os

Bygaden 9, Nørhalne
9430 Vadum

Kontakt os

Telefonnummer: 98 26 85 13

Telefonnummer: 22 15 16 75