Tilbygning fås i alle størrelser

Går du/I med ideer til en tilbygning til enten hus, villa eller firmabygning, så kan vi løse Jeres opgave. Vi prioriterer alle opgaver og alle kunder, fordi vi ønsker at kunne tilbyde en bred vifte af opgaver til vores fremtidige kunder. Vi udfører tilbygning i området omkring Vadum, Aabybro og Aalborg, og vi leverer altid et arbejde, der er mere end tilfredsstillende.

Alle typer af kunder og opgaver

Når vi skal arbejde på en tilbygning ønsker vi altid at afklare med vores kunder, hvad det i virkeligheden er kunden ønsker sig. Vi hjælper med at få Jeres ideer ført ud i livet, fordi vi har både ekspertise og de rigtige materialer ved hånden.

Vores kunder kan være store som små – og derfor kan opgaverne være derefter. Vi varetager alle former for tilbygning, hvad enten det drejer sig om en udestue, et skur eller et helt hus på fagentreprisen.

En tilbygning – en del af noget større

Hos Nørhalne Tømrer og Maskinsnedkeri har vi en stor referenceramme. Når vi går til en opgave forsøger vi altid at aflæse både kunder og de respektive bygninger for at sætte os ind i vores kunders ønsker. Vi ser på bygninger som en bog, der skal læses, og det kræver at man kan sætte sig ind i historien bag. Vi varetager bygninger med stor omhu og sans for sammenhængen, og derfor bliver vores tilbygninger altid en del af noget større – bogstaveligt talt.

Kontakt os hvis du ønsker en tilbygning

Ønsker du/I at føre drømmen om en tilbygning ud i livet, så er vi de helt rette at kontakte. Vi sidder klare til at besvare jeres opgave i Aabybro, Vadum eller Aalborg og kan altid give jer et estimat over, hvor lang tid opgaven vil tage, eller hvor meget opgaven vil koste.

Ring til os på telefon: 98 26 85 13

Kontakt os per e-mail på adressen: heby@pedersen.mail.dk

​Firmanavn & cvr

​Nørhalne Tømrer & Maskinsnedkeri​

CVR: 28023979

Find os

Bygaden 9, Nørhalne
9430 Vadum

Kontakt os

Telefonnummer: 98 26 85 13

Telefonnummer: 22 15 16 75