Tømrer udfører mange forskellige opgaver

Vores tømrerarbejde dækker en stor mængde af opgaver i Aalborg, Aabybro og Vadum. Hver dag er vores tømrer involveret i mange forskellige projekter, der kræver at vi holder os opdaterede. Vi ønsker, at vores kunder er tilfredse, når vi går fra byggepladsen, og vi respekterer desuden vores kunders ønsker – store som små.

Nogle af de opgaver, vi foretager os som tømrer kan indebære er for eksempel:

​Fordi vi som tømrer kan manøvrere mellem de forskellige kategorier af opgaver, ved vi, at vi kan opfylde alle typer af opgaver, og derfor ønsker vi at høre fra Jer uanset hvad jeres projekt omhandler. Selvom opgaven kræver en del, vil vi altid finde en løsning, og vi lader os ikke skræmme af en omfattende opgave.

Vi varetager såvel generelle som specielle opgaver som tømrer

Hos Nørhalne Tømrer og Maskinsnedkeri har vi en lang liste over specielle opgaver, som vi har varetaget gennem tiden. Vi ønsker at tilgodese alle typer af opgaver, og vi sætter os ind i vores kunders ønsker for at løse opgaverne på den bedst mulige måde. Når vi skal løse en tømrer opgave går vi til opgaven med megen erfaring i baggagen.

Vi har blandt andet udført tømrer opgaver for dronningens livregiment og for kirker, der har bedt om særegne, unikke opgaver.

Hvis du/I har et projekt i ærmet, så vil vi modtage Jeres opkald med glæde. Ring til os på 98 26 85 13 allerede nu. Vi arbejder i og omkring Vadum, Aabybro og Aalborg.

​Firmanavn & cvr

​Nørhalne Tømrer & Maskinsnedkeri​

CVR: 28023979

Find os

Bygaden 9, Nørhalne
9430 Vadum

Kontakt os

Telefonnummer: 98 26 85 13

Telefonnummer: 22 15 16 75